STAR ekskluzivno donosi prve fotografije sa venčanja Nikole Pekovića

Izvor: Svet, 18.Jun.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR ekskluzivno donosi prve fotografije sa venčanja Nikole Pekovića

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković venčao se danas u Crnoj Gori sa osam godina starijom izabranicom Violetom Milinković, doktorkom iz Pljevalja, a svadbeno veselje priređeno je u hotelu u Bečićima.
STAR donosi prve fotografije mladenaca sa kumovima Duškom i Ninom Šarić, kao i mladine kume, drugarice iz detinjstva.
Na svadbu je došlo mnogo poznatih ličnosti, a kako se spekulisalo, mladenci nisu žalili novac da sve bude glamurozno, pa su tako čak 40.000 evra odvojili samo za muziku.
Ostanite uz naš portal za još fotografija i detalja sa slavlja.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA PEKOVIĆ STAO NA LUDI KAMEN Privatni avion za pevače, kum Duško Šarić, na meniju "od ptice mleko"

Izvor: Blic, 18.Jun.2016

Proslavljeni košarkaš venčao se sa šest godina starijom izabranicom, doktorkom Violetom Milinković. Kum Duško Šarić bio je najveseliji gost na svadbi...Nikola i njegova izabranica, lekarka iz Pljevalja Violeta Milinković, zakleli su se na večnu ljubav pred gotovo 400 zvanica. Mladenci su u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.