STAJALA SAM PORED NJEGA Mina Kostić za SD otkrila šta je Laća rekao SVIMA Sačekala sam par minuta...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 18:07

"STAJALA SAM PORED NJEGA" Mina Kostić za SD otkrila šta je Laća rekao SVIMA "Sačekala sam par minuta..."

Za "Srbija Danas"

Marina Tucaković, naš čuveni tekstopisac, sahranjena je danas na beogradskom Novom groblju.

Marinu, koja je posle duge i teške bolesti preminula pre tačno sedam dana u 67. godini, na večni počinak je, prema želji njenih članova porodice, ispraćena u najužem krugu članova porodice, prijatelja i dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Nakon medijskih natpisa da je Marinin sin navodno udaljio neke njene kolege, za naš portal Srbijadanas.com >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasila Mina Kostić koja je bila odmah pored Laće, stajala uz njega, pa nam je otkrila šta se zapravo dogodilo.

- Meni je skandalozno da se pravi ovoliki cirkus, ja sam stajala uz njega, bila sam pored, on nas je zamolio da malo pričekamo da se raziđe gužva zbog korone, pa da svi lepo priđemo i oprostimo se svako na svoj način, da odamo poštovanje Marini. - počela je Mina, pa dodala:

- Ja sam sačekala par minuta kako je i rekao i onda prišla. Ispoštovala sve, jer zato sam i bila tu, da ispoštujem Marinu. Vidim da pišu da sam se vraćala, to nije istina. Mislim da je ružno da se pravi ovolika pompa, jer žene više nema, a ništa od ovoga je ne može vratiti, i ja sam mnogo tužna, a mislim da nije okej ni prema Marini što se svašta izišlja - rekla nam je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.