ŠTAAA? Jutjuber LIZAO WC zbog PREGLEDA pa se ZARAZIO KORONOM, a onda se ODREKAO PORODICE zbog PRATILACA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTAAA? Jutjuber LIZAO WC zbog PREGLEDA pa se ZARAZIO KORONOM, a onda se ODREKAO PORODICE zbog PRATILACA?

Hoće više pratilaca!

Jutjuber, koji se šalio zbog Koronavirusa pre nego što je zapravo dobio Koronavirus, odrekao se roditelja jer nisu imali pratioce na društvenim mrežama. Larz je u početku pronašao slavu tako što je lizao sladolede iz radnje, a onda ih vraćao u fružidere, a sada je otišao korak dalje pa je lizao WC šolju zbog popularne mreže "Tik-Tok", a sve zbog pratilaca.

Ali odvratni postupci ovog 21-godišnjaka nisu bili ni najgori. Larz je tvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se udaljio od porodice jer nisu imali dovoljno pratilaca na društvenim mrežama.

- Ne razgovaram sa porodicom -  naglasio je Larz u emisiji kod Doktor Fila, pa dodao:

 - Oni su nebitni. Niko od njih nema pratioce, a ako bi se obogatili, verovatno bih razgovarao s njima. - rekao je jutjuber.

- Mislim, moja mama ima više pratilaca nego moja sestra - ljutito je rekao Larz u jednoj emisiji.

- Ne znam o čemu bih razgovarao sa mamom ako me ona ne čini relevantnim - šokirao je on i dodao:

-  Imam karijeru i ja sam poznat, to se događa kada postaneš slavan, odsečeš ljude - nije prestajao da šokira tinejdžer.

Larz je tada vikao na publiku koja je negodovala u emisiji.

 - Ne razumete - odbrusio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lizao VC šolju zbog “korona virus izazova”, pa iz bolnice poručio da je pozitivan (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2020, 16:33

Snimak se proširio po društvenim mrežama, a pogotovo na aplikaciji TikTok. Iako se mnogi zgražaju i ne mogu da veruju da su ljudi sposobni za takvo nešto INFLUENSER koji je napravio snimak u kom liže WC šolju zbog “korona virus izazova” zarazio se upravo njime.Mladić iz Kalifornije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.