Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA VI HOĆETE, DA ORGANIZUJEMO NEKI SVINGERAJ SA GASTOZOM I MOJOM BIVŠOM? Miljković poludeo zbog pitanja o Nenadu

Završila se druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Sinoć je Milan Milošević ugostio Marka Miljkovića u emisiji “Narod pita”. Marko je odgovarao na niz zanimljivih pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata. S obzirom na to da je Luna Đogani je priznala da The post ŠTA VI HOĆETE, DA ORGANIZUJEMO NEKI SVINGERAJ SA GASTOZOM I MOJOM BIVŠOM? Miljković poludeo zbog pitanja o Nenadu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marko nije istrajao u ovome u “Zadruzi”: Miljković otkrio sve o finalu i Luni!

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2019

Luna Đogani i Marko Miljković imali su buran raskid dan pre finala rijaliti programa “Zadruga 2”, međutim, s obzirom da je njihova ljubav bila jača od svega njih dvoje su se u spoljnom svetu pomirili! Mnogi su se pitali zbog čega Luna i Marko nemaju puno zajedničkih fotografija na društvenim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.