ŠTA SE DESILO? Svi se pitaju zbog čega je Vanja poslala OVU poruku: LOMILA sam se na komadiće

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:34

ŠTA SE DESILO? Svi se pitaju zbog čega je Vanja poslala OVU poruku: "LOMILA sam se na komadiće"

Vanja Ignjatović objavila je na svom Instagram storiju poruku koja je sve šokirala. Svi se pitaju da li je ovo bilo posvećeno Nenadu nakon njihovog rastanka.

Vanja Ignjatović stavila je tačku na sve spekulacije o moguće pomirenju sa Nenadom Aleksićem nakon što je on zaplovio u vezu sa Mionom Jovanović.

Ona je sada na svom Instagramu objavila poruku zbogh koje su se svi zapitali šta se sa Vanjom desilo i poželeli da ona u sreći nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje.

Nakon što se oglasila kada je Uroš stao na njenu stranu i pokazala da je protiv Mione i Nenada, sada je objavom na Instagram storiju sve fanove bacila u rebus.

- Gledala sam one koje volim najviše na svijetu, kako odlaze zauvek. Videla sam one koje sam volela kako mi okreću leđa. Videla sam i one koji me nikada nisu voleli kako mi prilaze, tiho, na prstima. Bilo mi je teško, lomila sam se na komadiće, pa sastavljala... Padala, ustajala, puzala... Ipak najgore mi je bilo kada sam u ogledalu gledala lik nepoznate žene i molila je da mi vrati mene... onu staru... Preživi čovek sve, stisne zube i oprosti... Ali preživeti sebe u najgorim trenucima i izboriti se sam sa sobom….. teško…. Nijedno čekanje ne pada teže od onog kad čekaš da se vratiš sam sebi... - pisalo je na objavi.

Kako će dalje teći njen spor sa Nenadom i da li će doći do preokreta u odnosu ostaje da sačekamo i saznamo.

Podsetimo, Vanja se nedavno oglasila i tada je rekla:

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - kazala je Vanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.