ŠTA NJEGA TO VIŠE ZANIMA! Ana besna na Zvezdana: Šokirana je karambolom koji je napravio

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 22:30

"ŠTA NJEGA TO VIŠE ZANIMA!" Ana besna na Zvezdana: Šokirana je karambolom koji je napravio

"Uvredila mu njegovog nikog nisam, stala sam!"

Danas je nastao opšti haos između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Zvezdan je izveden iz Zadruge kako bi se smirio, a potom i vraćen u Belu kuću gde je najavio haos u narednoj emisiji DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ana je i dalje šokirana njegovim ponašanjem, te je isto prokomentarisala i sa Zoricom Marković pred emisiju "Pitanja novinara":

- Uvredila mu njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikog nisam, stala sam! Šta on gleda s kim ja i šta pričam?! Šta ga to zanima više - rekla je Ana.

- Ne znam. Mislila sam da ovakvih scena više biti. Sve vreme insistira: "Ona meni kaže, ja njoj" i tako dalje i evo šta napravi dalje - rekla je Zorica.

- Mislim da je velika provokacija sa njegove strane - rekla je Ćurčićeva.

- Sve što ne smeju da kažu tebi, njemu ili ovoj jadnici, sve to onda kod mene. Jednom si mu rekla: "Pi**o" i ti imaš pravo da mu kažeš - rekla je Zorica.

- Svaki put sam mu to rekla kroz plač i kroz bol, to znam sigurno - rekla je Ana.

- Neverovatno, neverovatno - ponavljala je Zorica.

- Pročitala sam čestitke i samo mi je to u glavi - rekla je Ana.

- Tako je. S kojim besom izgovori danas ime čoveka na uho. Rekao je Aca Bulić, u smislu kao: "Misliš na Acu Bulića" - rekla je Zorica.

- Ja ne znam uopšte što je on to rekao. Zamisli ti njega (Ivan) kao: "Šta se tebi strašno desilo?" - rekla je Ana.

- To je da bi se oprao, jer mu je ovaj (Zvezdan) sinoć rekao da je promenio ploču...Prva sam ti rekla da ćutiš, ali gde ćeš da ćutiš na bilo čije uvrede, na Marinkovića mislim. Ovde bi gorelo sve da je nekom drugom tako nešto rečeno. Je**m ti sunce u pi**u, matori konji se takmiče, njima je u glavi plasman - rekla je Markovićka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krenuo da skida OGLEDALO! Slavnić obeležio dan HAOSOM, poleteo da se ISEČE od muke: „Zvezdane, NE!“

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Apr.2023, 00:30

Jelena Lukić. |. . petak 28. april 2023. 22:41h . .. Novi kolaps Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić nastao je...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.