SREĆA PA ZVEZDAN SPAVA... Anđela iskoristila trenutak, pa Slavniću radila iza leđa - Od njenog krindža će poludeti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 10:34

"SREĆA PA ZVEZDAN SPAVA..." Anđela iskoristila trenutak, pa Slavniću radila iza leđa - Od njenog krindža će poludeti!

Nezaustavljiva je.

Milici Veselinović i Bilalu Brajloviću su tokom jučerašnjeg dana stigli pokloni od fanova, a ona je poželela da okači na zid nekoliko slika na kojima su njih dvoje zajedno.

Njoj je pomagala Anđela Đuričić, koja je odmah iskoristila priliku da se obrati njenim i Zvezdanovim fanovima, sa jednim zahtevom...

- Planiram ovde da stavim. Mislim nismo u vezi, ali mi se sviđa - rekla je Milica dok je birala najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto na zidu kako bi okačila sliku.

- Ako me iko sluša, neka pošalje ovako meni i Zvezdanu. Bungiši - rekla je Anđela, ne obraćajući pažnju na to šta joj drugarica priča.

- Sreća pa Zvezdan spava da te ne čuje - prokomentarisala je Milica, aludirajući na to što Zvezdana nervira kada njegova devojka traži od fanova stvari i poklone, a kada su im poslednji put poslati zajednički pokloni, slike i baloni, kao i iste pidžame, on se zgrozio.

- Sreća pa Zvezdan spava... ali boli me uvo, ja njemu sve kažem, i ovo ću - rekla je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DO SADA NEVIĐENO MORALNO DNO! Anđela zavisna do srži uputila besraman zahtev spoljnom svetu - Ako me iko sluša...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Publika trljala oči u neverici!..Rijaliti "Zadruga" traje već punih šest sezona, a mnogi parovi koji su nastalili na imanju u Šimanovcima optuživani su da su u vezi zbog koristi i poklona koji im šalju verni fanovi...Milica Veselinović je juče dobila poklone od grupe koja podržava Bilala Brajlovića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.