SRBIJA BRUJI O VEZI BRENINOG SINA I VELJKOVE SVASTIKE: Sad se Stefan oglasio i OTKRIO PRAVU ISTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA BRUJI O VEZI BRENINOG SINA I VELJKOVE SVASTIKE: Sad se Stefan oglasio i OTKRIO PRAVU ISTINU!

Brenina snajka!

Stefan Živojinović navodno je u vezi sa Bojanom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović već četiri meseca. Mladi pevač posle priča o njegovoj romansi oglasio se na Instagramu i njegov prvi post nema veze sa devojkom nego njegovim poslom.

Naime, mladi pevač objavio je video na svom Instagramu u kome najavljuje svoj veliki novogodišnji koncert u klubu "Kasina by Community " , kada će svojoj publici pružiti veče za pamćenje.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Dec 4, 2019 at 11:33am PST

Podsetimo, Stefan i Bojana su se navodno upoznali na Kopaoniku, a Bojana je napravila prvi korak.

- Tada su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tad su zajedno. Bojana baš zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi tim poslom - rekao je izvor.

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Nov 28, 2019 at 9:23am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.