SRAMOTA U ELITI: Novi takmičar poziva na najgore, zatražio DA SE UGASE KAMERE - publika OSTALA U ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 23:21

SRAMOTA U "ELITI": Novi takmičar poziva na najgore, zatražio DA SE UGASE KAMERE - publika OSTALA U ŠOKU

Uprkos dobrom utisku koji je ostavio na ulasku u "Elitu", Aleksa Erski je postao neprijatno iznenađenje nakon današnjih izjava u Šimanovcima.

Navikli smo svi da takmičari pričaju o svemu i svačemu, međutim, situacija koja se desila popodne sve je ostavila bez teksta sve.

Nakon haosa Jovane, Anite i Anđela strasti nisu mogle da se stišaju ni satima kasnije. Tomićeva je otišla u kuću Odabranih da bi se smirila, a oko nje su bili svi njeni prijatelji, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj pružili podršku. Među njima je bio i novi takmičar, Aleksa Erski.

Uprkos tome što je pokupio brojne simpatije publike zbog svog stava, i skladnog braka sa Bugarkom Elicom, sa kojom je ušao, Erski je promenio mišljenje javnog mnjenja.

- Ma j*bo bi ja mater njemu, za svaki slučaj - rekao je Erski za Anđela.

- Ma ko ne bi, onako, sa strane - rekao je Đedović.

- Đedović ako je neko mudo, neka reaguje da se kamere ugase na 20 sekundi, i to je dovoljno. Pao niz stepenice, i šta sad - rekao je Erski.

- Jeste, ti misliš da ovde dolaze ljudi koji mogu da gase kamere - rekao je Janjušević.

- Mi treba da ih maltretiramo, ne da ih raskrinkaš. Da maltretiramo. Uzeću mu sat i reći ću mu "Hvala ti što si mi poklonio sat", pred svima ću tako. Ja sam Elici juče rekao u krevetu da je mnogo glupa ako naseda na Anitinu priču. Svi koji joj kažu da je mlada, lepa, da će naći nekoga, i njima bih isto j*bo mamu. I treba da je skineš golu. Sve bi ih skinuo gole, da idu kao Adam i Eva, do kraja rijalitija - govorio je Aleksa Matoroj, koja je i dalje bila otečena od plakanja i nervoze zbog Anđela i Anite.

Ovakav zahtev takmičara do sad definitivno nije viđen otkad se rijaliti na ružičastoj televiziji emituje. Dobro je poznato da medijska kuća Pink ne toleriše nikakvu vrstu nasilja, i da je ona najstrože kažnjiva u Beloj kući. Do sada se niko iz produkcije nije oglašavao zbog ovog sramnog poteza ovog takmičara, što ne znači da neće biti adekvatno sankcionisan. To nam ostaje da ispratimo.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.