SRAMOTA, PODVILA REP I SAD MENJA PLOČU: Anđela se nakon napada na Dušicu uplašila - pljunula pa polizala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 21:14

SRAMOTA, PODVILA REP I SAD MENJA PLOČU: Anđela se nakon napada na Dušicu uplašila - pljunula pa polizala

Oglasila se i rekla kako stoje stvari!

Anđela Đuričić i Dušica Jakovljević, ušle su u žestok klinč nakon što je voditeljka prokomentarisala fotografiju na kojoj se zadrugarka nalazi, ali na način koji njoj to nije odgovaralo, te je nastao pravi verbalni klinč. Obe su se oglasile tim povodom.

Ja nisam učesnik Zadruge i ne želim da kometarišem zadrugare - rekla je Dušica. No, sada se ovim povodom ponovo oglasila i Anđela, te istakla kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoje stvari.

- Došlo je do nesporazuma oko moje izjave za Dušicu. Naime, moj odgovor je usledio nakon njihovog bespotrebnog pljuvanja po meni u emisiji koju Dušica vodi. Verujem da nije bilo zle namere sa njene strane kao što nema ni zle namere sa moje strane prema njoj - izjavila je Anđela preko svog Instagram profila.

Ovim je Đuričićeva želela da stavi tačku na medijsko prepucavanje koje se desilo i o kom bruji ceo Balkan već izvesno vreme.

Šta se zapravo krije iza svega ovoga i da li je zaista reč o nesporazumu između njih dve, ostaje namd a vidimo.

Jendo je sigurno, pikanterije iz žuivota zadrugara i svih onih koji su na ovaj ili onaj način povezani sa novim formatom i dan danas interesuju javnost i medije, te ćemo iz tog razloga svaki korak pomenutih aktera ispratiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.