Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA NA DELU, KAMERE SVE SNIMILE! Ivana usred noći spopala Janjuša, počela da ga DODIRUJE, a onda je ON KRENUO

Ovonedeljni vođa Ivana Šopić i njen omiljeni zadrugar Marko Janjušević Janjuš legli su da spavaju u sobi u hotelu “Zadruga”, a Šopićevu je drmala nesanica. U jednom trenutku oni su zamenili strane, a Ivana i dalje nije mogla da spava, pa je u jednom trenutku krenula da spopada Janjuševića. – Šta, šta, šta? – pitala The post SRAMOTA NA DELU, KAMERE SVE SNIMILE! Ivana usred noći spopala Janjuša, počela da ga DODIRUJE, a onda je ON KRENUO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

I ONA JE ZALJUBLJENA U JANJUŠA: Zadrugar ne može da se ODBRANI od njih DVE! Ova će ga ZALUDETI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06

Ljubomoran ili..?..Kada se svetlo u spavaćoj sobi u ugasilo nakon žurke, zadrugari su polako krenuli da se spremaju za spavanje, a Marko Janjušević Janjuš došao je do Maje Marinković i krenuli su da pričaju. Ona je krenula da mu se približava, što je primetio Bora Santana i rekao da će to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.