Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA ZBOG KARIĆEVOG PISMA OCU: Pokušao da mu doturi poruku preko izbačene ZADRUGARKE

Kao i svakog dana Veliki šef poslao je zadrugarima pismo, a pročila ga je ovonedeljni vođa Ivana Šopić. – Dragi zadrugari, vođa mora odmah odrediti ko će da očisti kasino i pab, kao i da skinu sve jakne sa čiviluka. Takođe, morate što pre da odredite pesme za koreografije. Moramo da napomenemo da je strogo The post PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA ZBOG KARIĆEVOG PISMA OCU: Pokušao da mu doturi poruku preko izbačene ZADRUGARKE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTA NA DELU, KAMERE SVE SNIMILE! Ivana usred noći spopala Janjuša, počela da ga DODIRUJE, a onda je ON KRENUO

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019

Ovonedeljni vođa Ivana Šopić i njen omiljeni zadrugar Marko Janjušević Janjuš legli su da spavaju u sobi u hotelu “Zadruga”, a Šopićevu je drmala nesanica. U jednom trenutku oni su zamenili strane, a Ivana i dalje nije mogla da spava, pa je u jednom trenutku krenula da spopada Janjuševića....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.