SRAMOTA ME JE DA IH POGLEDAM U OČI! Dejan priznao koliko ga PLAŠI povratak u porodičnu kuću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 01:28

"SRAMOTA ME JE DA IH POGLEDAM U OČI!" Dejan priznao koliko ga PLAŠI povratak u porodičnu kuću!

".Pre nego što ćemo ući ćale mi je rekao za babu da je sve gore i gore."

Dejan Dragojević nalazi se u novom delu sa voditeljom Darkom Tansijevićem. Njih dvojica razgovarali su o svim gorućim temama, a dotakli su se i njegovim porodičnih odnosa.

- Ako čuješ da je baka bila loše, je l' nemaš potrebu da kontaktiraš roditelje? - pitao je Darko Tanasijević.

Bio sam u kontaktu sa mamom. Kad mi je ćale to rekao, tad je tek krenulo i pre smo mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne čuje. Pre nego što ćemo ući ćale mi je rekao za babu da je sve gore i gore. Kad smo ušli neko mi je rekao da se sve više to dešava i da čekaju da izađem da me ona vidi dok se seća svega. Žao mi je, jedva čekam da se ovo završi i da je vidim - govorio je Dejan.

- Je l' te plaši povratak kući? - pitao je Darko Tanasijević.

- Da. Strah me je u smislu sramota me je. Sramota me je da ih pogledam u oči. Mlad sam, teško mi je , ali hvala Bogu da su tu. Nije meni u cilju da se oslonim na njih i da im crpim resurse. Zznam da će hteti da mi pomognu, ali neću da budem krpelj - istakao je Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.