SRAMNO - VEĆ JE OPTUŽEN DA JU JE TUKAO: Janjuš VAN SEBE dohvatio Maju za ruke pa je ... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 19:50

SRAMNO - VEĆ JE OPTUŽEN DA JU JE TUKAO: Janjuš VAN SEBE dohvatio Maju za ruke pa je ... (VIDEO)

Iako ih mnogi optužuju da prave "rijaliti priču" njih dvoje se ne obaziru mnogo na prozivke, pa nastavljaju po svom. Ipak, u nekim momentima njihovi sukobi eskaliraju pa dođe i do fizičkog obračuna kao danas.

Ljubavni odnos Maje Marinković i Janjuša ne prestaje da šokira gledaoce.

Ljubav i mržnja se prepliću, a dvometraš, čini se, nije baš potpuno siguran da želi da odbaci Maju kao što to često govori.

Iako ih mnogi optužuju da prave "rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču" njih dvoje se ne obaziru na prozivke, pa nastavljaju po svom. Ipak, u nekim momentima njihovi sukobi eskaliraju pa dođe i do fizičkog obračuna kao danas.

Janjuš je rekao da niko ništa ne šalje njima dvoma, kao i da on i Maja nemaju zajedničke prijatelje, dok je Maja nasrnula tada na njega i uhvatila ga oko struka, dok je on dohvatio za ruke i odgurnuo od sebe kao pero.

Kako je izgledao ceo sukob pogledajte na snimku ispod!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.