SRAM VAS BILO Nakon Teya Dorine pobede, Kija Kockar BESNA zbog odluke: Naša predstavnica LIMITIRANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:12

"SRAM VAS BILO" Nakon Teya Dorine pobede, Kija Kockar BESNA zbog odluke: Naša predstavnica LIMITIRANA

Ona je bila razočarana razlogom zbog kojeg su komentari limitirani.

Negodovanje javnosti nakon finalne večeri "Pesme za Evroviziju", održanu 2. marta, ne stišava se. Dok jedan deo Srbije aminuje odlazak Teya Dore i "Ramonde" u Malme, drugi smatra da je na njenom mestu trebala bizi Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Sada se bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kija Kockar, oglasila nakon što su komentari na zvaničnoj Instagram stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrovizije, na objavi na kojoj se našla Teya Dora, limitirani.

Ona je putem objave na Instagramu izrazila veliko razočaranje jer je ispod objave naše predstavnice, pristup komentarisanju onemogućen.

- Eurovision je limitirala komentare za predstavnicu Srbije i za predstavnicu Izraela. Našu predstavnicu Teya Dora vređa - njen narod!!! - Započela je Kija.

- Sramota da vas bude - zaključila je Kija.

Podsetimo, Teodora je završila muzičku školu u Beogradu, a potom je postala stipendista na "Berkli" koledžu u Bostonu, gde je studirala pevanje. Zanimljiv podatak jeste da je upravo sa našom pevačicom na klasi bio i pevač Čarli Put koji je danas svetska zvezda. On i Teya Dora su tokom studija zajedno nastupali ispred Džimi Pejdža iz Led Zeppelina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.