SRAM TE BILO - Janjuš SE SKINUO u sred prenosa uživo, pa izazvao UZBUNU: Nastao HAOS u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 18:48

"SRAM TE BILO" - Janjuš SE SKINUO u sred prenosa uživo, pa izazvao UZBUNU: Nastao HAOS u "Eliti"

Bio je izrevoltiran Anelinim komentarima.

Na samom kraju emisije "Amnezija", koju su i ove srede vodili Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, došlo je do haosa.

Naime, Aneli Ahmić je odlučila da pozdravi Janjuševe i njene fanove, što je izazvalo revoltu u Janjušu.

On ih ne smatra fanovima, već podrškom, pa je Aneli žestoko iskritikovao zbog toga. Aneli ga je tada upozorila da nosi šorts i majicu koju je dobio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podrške, pa mu je naredila da ih skine, ako, kako kaže, planira da ih vređa.

Janjuš je to i uradio, pa se pred Kačavendom skinuo u gaće, zbog čega je Aneli pobesnela i vratila se u studio "Amnezije".

Sram te bilo, šta radiš to? - pobesnela je Aneli i krenula da urla na Janjuša.

Inače, Maja je navela da Janjuš Aneli koristi samo zbog novca, ali i da je i ona sa njim zbog koristi.

- Počela sam polako da razumem vezu Aneli i Janjuša. Kad malo bolje razmislim, oni su zajedno jer je ovo obostrana korist! On je sa njom zbog novca, narod misli da je obrnuto, ali zapravo je on taj koji je rekao da je ovde kako bi zaradio. Treba mu lova, ona napolju ima kuću, situirana je dobro koliko sam čula, tako da sa njima tu nema problema. moguće je samo da će vremenom shvatiti da nisu jedno za drugo, pa će da se raziđu - rekla je Maja, pa je dodala:

- Neće on da trpi da bude nekome na kratkoj uzici. Dobro ga poznajem, sa mnom je mogao da izdrži jer smo jedno drugo sve puštali, a ona to neće dati jer je posesivna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.