SPREMNA DA NAPRAVI KURCŠLUS? Diskvalifikovana zadrugarka dolazi na Pink sa BIVŠIM PARTNEROM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 20:08

SPREMNA DA NAPRAVI KURCŠLUS? Diskvalifikovana zadrugarka dolazi na "Pink" sa BIVŠIM PARTNEROM?!

Šok saznanje!

Večeras će se na ružičastoj televiziji održati još jedno izdanje emisije "Narod pita", koja kao i svako veče već nedeljama unazad izaziva veliku pažnju javnosti i puni novinske stupce.

U večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" stižu Anita Stanojlović i Ivan Marinković, a najavljen je i specijalni gost iznenađenja, koji će dodatno začiniti današnju emisiju.

Kako je Ivan juče posetio porodicu Kulić, zbog proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željkovog rođendana, mnogi smatraju da uvečerašnju emisiju dolazi Miljana Kulić, inače diskvalifikovana učesnica Zadruge 6.

Po društvenim mrežama se komentariše da je Kulićeva i novi član Elite, a da će baš večeras odgovarati na mnogobrojna pitanja koja interesuju gledaoce, zbog čega se očekuje totalni haos. Mnogi su se, takođe, pitali da li postoji šansa da Miljana i Ivan obnove romansu i da li ih je Željko dodatno spojio, pa će definitivno to biti još jedna tema u večerašnjoj emisiji "Narod pita".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.