SPREMNA DA GA POKRIVA DO KRAJA: Anđela laže za Zvezdana sve u 16! Iako je šutnuo, ona neće da cinkari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:00

SPREMNA DA GA POKRIVA DO KRAJA: Anđela laže za Zvezdana sve u 16! Iako je šutnuo, ona neće da cinkari!

Kamere postoje, pa je sve jasno...

Anđela Đuričić je već mesecima pod lupom javnosti zbog svojih reči i dela u Zadruzi 6, a mnogi misle da je prethodne noći zaista pala na samo dno.

Naime, kada se povela priča o tome da li ju je Zvezdan udario dok su se svađali kada ga je ona zatekla u krevetu sa Majom Marinković, Đuričićeva je skočila kao oparena da brani svog bivšeg, koji ju je i prevario, a kamere su snimile i kako je udario u predelu lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ja vam svima kažem i da vam začepim usta sa tim, jer to nije istina! Kraj! Ja ću vama svima da udaram ako nastavite da pričate o šamaru. Ja sad kažem, ko bude rekao da je Zvezdan meni opalio šamar, dobiće šamarčinu od mene! E toliko - skičala je Anđela za stolom.

- E hvala ti što si to rekla, jer stvarno je ružno... - pričao je Zvezdan gledajući u pod.

A post shared by @samo.realno6

Da li je do udarca došlo ili ne, procenite sami gledajući snimak ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.