SPREMIO TUCE TUŽBI: Prvo oglašavanje ovim povodom otkako je izbačen iz Zadruge - Javna poruka Pinku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:45

SPREMIO TUCE TUŽBI: Prvo oglašavanje ovim povodom otkako je izbačen iz Zadruge - Javna poruka Pinku!

Odlučio se na ovaj potez.

"Zadruga 6" je završena, ali bi se reklo da rijaliti i dalje traje, barem ako je suditi po izjavama i postupcima pojedinih učesnika.

Do samog finala u šestoj sezoni se zadržao TikToker Nenad Lazić Neca, koji je na svom Instagramu obavestio pratioce kako planira da podnese nekoliko tužbi protiv pojedinih dojučerašnjih cimera, a potom se obratio i produkciji televizije Pink.

- Razmišljam da li da se vucaram po sudu i da tužim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ološe koji su me 9 meseci maltretirali? Šta kažete vi na to? - napisao je Neca, a potom se obratio čelnicima rijaliti projekta.

- Zvanično se nisam oglašavao, hvala televiziji Pink što je sve vreme snimala svaki napad na mene, sada imam materijala za sve. Razmišljam se samo da li da oprostim ili da "muškarčinama" u kući stigne crvena koverta sa posvetom - nastavio je Neca.

Nakon ovih objava, Lazić je na svom storiju podelio sliku Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Lazara Čolića Čole koji su se u uživo uključenju na jednoj mreži hvalili svojim ponašanjem i nasiljem koje su pokazali u rijalitiju, što je šokiralo i Necu.

- Ovi ljudi se hvale fizičkim kontaktima, tučama i napadima u Zadruzi. Užas! - napisao je Neca na snimku ispod kojeg stoji naslov "Zola ponosan kako je Helga prebila Maju?!".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON DUGE PAUZE, VRAĆA SE! Produkcija večeras vadi kec iz rukava - u Šimanovce stiže hodajuća istina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 10:30

Priprema se pravi šou!..Produkcija televizije Pink i producenti rijaliti formata "Zadruga", za večerašnju emisiju Narod pita su pripremili pravo iznenađenje za gledaoce...U Šimanovce dolazi jedan od učesnika koji je poznat po svom oštrom sudu i dugačkom jeziku, koji se nikada nije libio da iskaže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.