NAKON DUGE PAUZE, VRAĆA SE! Produkcija večeras vadi kec iz rukava - u Šimanovce stiže hodajuća istina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 10:30

NAKON DUGE PAUZE, VRAĆA SE! Produkcija večeras vadi kec iz rukava - u Šimanovce stiže hodajuća istina!

Priprema se pravi šou!

Produkcija televizije Pink i producenti rijaliti formata "Zadruga", za večerašnju emisiju Narod pita su pripremili pravo iznenađenje za gledaoce.

U Šimanovce dolazi jedan od učesnika koji je poznat po svom oštrom sudu i dugačkom jeziku, koji se nikada nije libio da iskaže svoje mišljenje, pa makar i po cenu da "zarati" sa ostalima.

Večeras će publika imati priliku da posluša šta to ima da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i poruči Nenad Lazić Neca, nakon "duge" pauze od desetak dana.

Sudeći prema prethodnim izdanjima pomenute emisije, gledaoci su imali veoma interesantna i škakljiva pitanja, te se očekuje da i večeras ne bude ništa drugačije.

Kakve će se sve teme i nova pitanja otvoriti tokom večeri, ostaje nam da strpljivo sačekamo i ispratimo večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.