SPREMAN DA PLATI ŽIVOTOM! Nakon skandala sa Karleušom, Vranješ preti da će prigrliti SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN DA PLATI ŽIVOTOM! Nakon skandala sa Karleušom, Vranješ preti da će prigrliti SMRT!

Uznemirujuć sadržaj!

Fudbaler Ognjen Vranješ nakon seks skandala sa pop zvezdom Jelenom Karleušom, zbog kog su završili na sudu i prepucavanja sa starletama i drugim pevačicama, koje tvrde da je i njima slao eksplicitne poruke, objavio je na Instagramu priču neobičnog sadržaja.

Naime, Vranješ često postavlja fotografije, a očito da društvene mreže koristi i kao način da uputi neku skrivenu poruku poput ove u kojoj provlači i neke zastrašujuće reči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao da nekome preti.

☠️☠️☠️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Mar 28, 2019 at 7:34am PDT

U ognjenovoj Instagram priči stoji sledeće:

- Ja sam zver, a vi pripitomite nekog drugog, nekog voljnog da sluša. Psi su vaše sluge, a ne ja, makar platio životom za to. Ako ikad sretnem smrt, prigrliću je kao najboljeg druga, jer nema ljepšeg načina otići sa ovog svijeta nego slobodan, neobuzdan i divlji. Bez lanca i okova kao vuk!

PAO NA POLIGRAFU: Brenin sin progovorio o jezivim detaljima OTMICE! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.