SPONA BALKANSKE KRVI! Sanja Vučić se obratila CELOM REGIONU nakon povratka u Srbiju - komentari PLJUŠTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 20:41

"SPONA BALKANSKE KRVI!" Sanja Vučić se obratila CELOM REGIONU nakon povratka u Srbiju - komentari PLJUŠTE

Raznežila je sve!

Naše devojke iz grupe "Hurricane" danas su se, nakon što su osvojile 15. mesto na Eurosongu, vratile u Srbiju.

Kada su sabrale utiske i malo ohladile glave, Sanja Vučić obratila se regionu i svima koji su ih podržavali i glasali za njih.

- Ljudi, hvala vam na neizmernoj podršci, bezuslovnoj ljubavi, nepresušnoj pozitivnoj energiji. Hvala što osećate potrebu da stanete uz nas, što nam dajete vetar u leđa, da nema vas ništa od ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi imalo smisla. Hvala na prilici da budemo spona balkanske krvi, da budemo jedno ko što smo oduvek i bili. Za SRBIJU. Za BALKAN - napisala je ona, a u komentarima su se oglasile brojne poznate ličnosti.

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.