SPEJS-ŠATL, SVETLEĆI TUNEL I KRISTALI: Sve je spremno za luks svadbu Darka Lazića, danas će izgovoriti sudbonosno da!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 08:38

"SPEJS-ŠATL", SVETLEĆI TUNEL I KRISTALI: Sve je spremno za luks svadbu Darka Lazića, danas će izgovoriti sudbonosno "da"!

Na dekoraciju potrošeno 50.000 evra!

Pevač Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini.

Njih dvoje će se venčati u Darkovom rodnom mestu, Brestaču, u hramu Svetog apostola Gavrila.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što se Darko i Katarina venčavaju u sredu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija.

- On je kada je zakazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

Da je Darkova svadba po svemu neobična i drugačija od ostalih govori i činjenica da će se on i njegova žena nakon venčanja provozati u automobilu koji podseća na spejs-šatl, a u pitanju je Lambordžini kabriolet, čija cena iznosi vrtoglavih milion evra.

Nakon čina crkvenog venčanja i vožnje skupocenim automobilom, mladenci će svoje veselje zajedno sa gostima nastaviti u luksuznom restoranu u Pećincima. Lista zvanica broji čak 520 gostiju, a među njima našla se i Darkova bivša supruga Ana Sević, sa svojim sprugom Danielom.

Darko je, nema sumnje, želeo da napravi svadbu godine, pa je zbog toga samo na dekoraciju potrošio 50.000 evra. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je svetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola, a tu su i kristalni lusteri. Cela sala je od poda do plafona ukrašena belim cvećem, koje se može naći i na stolovima. Celokupni izgled prostora dodatno su upotpunili zlatni tanjiri, kao i zlatni escajg.

Folker je ispunio želju svoje drage, pa će im tako za prvi ples zapevati Petar Grašo.

Kako navode mediji, Darko je pre par dana plakao od uzbuđenja zbog svadbe i crkvenog venčanja, koje će mu biti prvo takvo zavetovanje pred Bogom, s obzirom na to da se sa prethodnom suprugom Anom nije venčao u crkvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.