SPECIJALNO ZA SD - BLOKIRANI Lazić se oglasio i ODUVAO bivšu: DRPALA se sa drugim! POJELA JE SUJETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALNO ZA SD - BLOKIRANI Lazić se oglasio i ODUVAO bivšu: "DRPALA" se sa drugim! POJELA JE SUJETA

Neće joj biti dobro kada čuje ovo!

Nakon naše vesti da je Marijana Zonjić otkrila našem portalu "Srbija Danas" da je blokirala bivšu ljubav Radeta Lazića, oglasio se i blokirani Rade, koji je pukao od smeha, a onda nam otkrio sve o raskidu i da je Marijana to uradila, jer je videla da je on nju već ostavio pre toga. Tu vest možete pogledati OVDE.

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic) on Sep 6, 2019 at 10:16am PDT

- Ahahahaha, šta da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazem... Čujem da je bila iz sažaljenja sa mnom i da je htela da raskine još dok sam bio unutra, nešto mi onda nije jasno, ako je tako, zašto je toliko plakala za mnom 2 dana, prvo bez stajanja, posle je moje slike takođe gledala i plakala dok se muvala i vaćarila sa Kendijem. I na kraju opet, pre same njene diskvalifikacije postoji klip na Jutjubu gde se žali Mioni kako joj nedostajem i kako se pored mene osećala sigurno zato što je niko nije napadao - bio je oštar Lazić.

A post shared by 🆃🅴č🅰 🅸🆉 🅱🅴č🅰 (@rade_lazic_official) on Jan 21, 2020 at 2:00am PST

 - Ja sam jasno stavio do znanja njoj i preneta joj poruka da je sve ok napolju i da ne mora da brine da ću biti tu i dalje za nju. Njeni su joj, kao preneli poruku da mene zaboravi i onda šta?? Brže bolje da se sa drugim drpa! Kasnije, njeni su saznali da nisam imao pristup Instagramu i Fejsbuku sve dok se nisam vratio za Beč, to im je preneo Dino, Ivin prijatelj, pa sam se 31. decembra, čuo sa Marijaninom drugaricom čim je izašla iz Imaginarijuma, pa mi se devojka izvinila i rekla da je to prenela Marijani zato što se ja nisam javio niti oglašavao na društvenim mrežama, ne znajući da, zapravo je razlog bio problem sa karticom koju nisam imao tih dana kod sebe bez koje ne mogu da se ulogujem na socijalne mreže. I sad opet loše, Marijana režira kada je videla zapravo da sam ja nju prvi ostavio dok je ona bila unutra, gde sam već za doček Nove video njeno ponašanje sa malim Kendijem, koje se meni nije dopalo. I ona sad kao, priča da je bila iz sažaljenja i htela da raskine... Mhm ,ma važi... Ne znam ko bi poverovao u to, ali sujeta ju je pojela. Po komentarima na Jutjubu se vidi ko je ko i ko je sta - zaključio je bivši zadrugar.

Ceo Marijanin intervju za naš portal, možete pogledati u klipovima ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.