SPAKOVALA SVOJE STVARI I OTIŠLA: Potrebna joj je samoća - Aleks Nikolić ne želi da trpi pritisak

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 11:24

SPAKOVALA SVOJE STVARI I OTIŠLA: Potrebna joj je samoća - Aleks Nikolić ne želi da trpi pritisak

Iznenadila postupkom...

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti formata "Zadruga", već danima je u samom centru medijskog zbivanja, budući da se o prirodi njenog odnosa sa Filipm Carem naširoko nagađa. Da li su raskinuli ili nisu, glavna je tema medija i fanova pomenutog rijaliti programa.

U jeku svih ovih zbivanja, Aleks je odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju kako bi se izmestila iz svega pomenutog. Sada je na svojim socijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama obelodanila i pravac u kom se uputila i gde je pristigla. Kao i narvano, sa kim provodi vreme. Takođe, reklo bi se da joj "samoća" u sopstvenim mislima prija.

Aleks se spakovala i uputila u Hrvatsku, kako bi odsela kod svog dečka Filipa Cara.

Ovim je dala demant na sva pređašnja pisanja da je prekinula ljubavnu romansu, ali i veridbu sa svojim dečkom.

Verujemo da joj je odmor, a posebno Filipova blizina bila potrebna, te da se zbog toga odlučila da u ovom trenutku napusti Srbiju.

Podelila je stori na kom se može videti kako uživa u njegovom društvu na večeri, a sudeći prema osmehu, zaljubljena je kao nikada do sada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.