ŠOOOK - Kućna pomoćnica Džolijeve se PRESTRAVILA kada je otvorila njen orman - U njemu je OVO PRONAŠLA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 21:18

ŠOOOK - Kućna pomoćnica Džolijeve se PRESTRAVILA kada je otvorila njen orman - U njemu je OVO PRONAŠLA?

Ništa čudno za slavnu glumicu.

Bivša kućna pomoćnica glumice Anđeline Džoli američkim medijima je otkrila nekoliko sočnih detalja iz spavaće sobe jedne od najljepših žena na svetu.

- Kad sad sređivala ormar, videla sam ogromnu kutiju na kojoj je bilo poprilično prašine. Odlučila sam to da počistim, a u jednom trenutku skinula sam poklopac sa kutije kako bih je bolje očistila, ali sam onda ostala iznenađena sadržajem.

A post shared by Angelina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Aug 9, 2020 at 11:26am PDT

U kutiji je bilo preko deset pomagala za intimne odnose, a moram priznati da neke sprave nikada nisam ni videla. Zapravo, nisam znala ni da postoje - otkrila je za američke medije kućna pomoćnica koja je za Anđelinu Džoli radila dok je još bila u braku sa Bredom Pitom.

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on May 5, 2020 at 7:12am PDT

Slavna glumica je oduvek bila sklona eksperimentisanju , a samim tim i poznata po istim počevši od javnih sočnih poljubaca sa svojim rođenim bratom, ljubavnim aferama sa ženama do pomalo bizarnim "momentima" kao što je nošenje oko vrata bočice sa krvlju svog nekadašnjeg supruga Bili Bob Tortona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.