ŠOOK - NAJVEĆA LJUBAV Filipa Đukića ULAZI U RIJALITI? Sprema se NEVIĐENI HAOS kada je takmičari vide

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 16:36

ŠOOK - NAJVEĆA LJUBAV Filipa Đukića ULAZI U RIJALITI? Sprema se NEVIĐENI HAOS kada je takmičari vide

Biće čupavo...

Ružica Veljković i Filip Đukić bili su zajedno tokom i nakon rijaliti programa "Parovi", te nije tajna da je Đukić čak istetovirao njen lik preko grudi. Nakon nje bio je sa Marija Anom Smiljanić, takođe ta veza je završena burno ali se njih dve povezuju sa Filipom kada su u pitanju ozbilljne veze.

Procurila je informacija da će pobednica "Parova", 2016. godine, ponovo ući u rijaliti na Hepi televiziji, tako da ćemo moći da čujemo da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će i ona pominjati Filipa, obzirom da se sada udala i dobila dete.

Podsetimo, Ružica Veljković pobedila je u "Parovima" 16. jula 2016. godine i osvojila je glavnu nagradu od 30.000 evra, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza sa kojim je imala turbulentnu romansu.

❤❤❤ #ruzicaveljkovic

A post shared by Ruzica Veljkovic 👑 (@ruzica_veljkovicc_) on May 31, 2019 at 1:28pm PDT

Takođe, ona se druži sa Izabelom Alijoski, pa je jedna od retkih koja se pojavila letos na otvaranju njenog butika.

Da li ću Ružica ući, ili ne, ostaje nam da vidimo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.