ŠOKANTNO OGLAŠAVANJE ćerke Laneta Gutovića: LAŽNIM zaveštanjem lišeni smo nasledstva dok je ležao na intenzivnoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 09:46

ŠOKANTNO OGLAŠAVANJE ćerke Laneta Gutovića: "LAŽNIM zaveštanjem lišeni smo nasledstva dok je ležao na intenzivnoj"

Milica Gutović obratila se javnosti u suzama.

Najstarija ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk video snimkom koja je mnoge ostavila u šoku.

U tom snimku, Milica je govorila o poslednjim danima svog oca, kada je istakla da je, pred njegovu smrt, u jeku kovida kada su posete u bolnici bile zabranjene i u trenutku dok je Lane ležao na intenzivnoj nezi, navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njegovu sobu ušla medicinska sestra koja je sa sobom uvela i dvojicu nepoznatih muškaraca koji, kako Milica napominje, nisu bili ni u kakvom srodstvu sa našim poznatim glumcem.

Naime, kako ona ističe, oni su bili svedoci usmenog zaveštanja, zajedno sa medicinskom sestrom kao trećim svedokom, kojim se Milica i njena sestra Nevena lišavaju očevog nasledstva.

Ovako glasi priča Milice Gutović koju prenosimo u celosti, a njenu video snimku, iznad koje je ćerka poznatog glumca kratko napisala "Nakon skoro tri godine pakla kroz koji prolazim, odlučila sam da podelim sa vama", možete pogledati na kraju teksta.

- Dragi prijatelji i poštovaoci lika i dela mog oca Milana Gutovića, ja sam najstarija od njegove četvoro dece, Milica Gutović. Želim da sa vama podelim istinu vezanu za njegove poslednje dane koje je proveo na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu u jeku epidemije kovida, avgusta 2021. godine, kada su posete bolnicama bile zvanično i strogo zabranjene. Evo šta se desilo te srede 18. avgusta, istog dana kada je moj tata prebačen na respirator - započela je Milica svoju priču vidno potresena.

- Za one koji ne znaju, sreda je inače dan kada VMA ne dozvoljava posete. Jednostavno, nema poseta u toj bolnici. Opšte je poznato da na odeljenju intenzivne nege, gde je moj tata ležao, leže teško bolesni i životno ugroženi pacijenti, kojima pristup imaju samo lekari i medicinsko osoblje. Toga dana, posle očajničkog pokušaja da dođem do njega ili da ga dobijem na mobilni telefon, odlučila sam da pozovem direktno bolnicu. Sestra na intenzivnoj nezi, navodno zadužena da pazi na mog oca rekla mi je da bolnica ne dozvoljava posete zbog kovida i da je tata u tako teškom stanju da je za mene bolje da ga ne vidim, citiram je. Uz to je prokomentarisala da prvi put čuje da Milan ima ćerke - rekla je ćerka poznatog glumca.

- Ubrzo nakon njegove smrti 25. avgusta 2021. godine, saznajem da je te iste srede 18. avgusta oko 17:30, ta ista sestra u sobu mog oca na intenzivnu negu uvela dva čoveka koji nisu ni u kakvom krvnom srodstvu sa mojim ocem i koji su postali svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja. Treći svedok tog zaveštanja upravo je medicinska sestra. Tim lažnim usmenim zaveštanjem moj otac je navodno svoje dve ćerke, Milicu i Nevenu, i maloletnu unuku potpuno lišio nasleđa, svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće - navodi kroz suze Milica.

- Zaveštanje je proglašeno, ali nije pravosnažno, jer smo se mi kao ćerke pobunile. Ovo je usmeno zaveštanje bez ikakvog potpisa, svedeno na prepričavanje i prisećanje dva navodna prijatelja i ono ostaje kao poslednji trag o mom ocu. Drugih svedoka nema jer je tata bio sam u sobi - kazala je Milica, a potom dodala:

- Želim da istaknem da je 16. avgusta sa tatinog telefona poslata ova potresna fotografija na kojoj se jasno vidi da je on pod kiseoničkom maskom, kacigom, jer on bez nje nije mogao samostalno da diše. Prilažem tu fotografiju. Istoga dana, 18. avgusta, kada je navodno uzeto usmeno zaveštanje, tata je prebačen i na respirator, da bi 25. avgusta preminuo.

Medicinska sestra mojoj sestri Neveni i meni onemogućila je da poslednji put vidimo oca, a uvela je lažne svedoke, lažnog usmenog zaveštanja. Ovo je nečuvena zloupotreba službenog položaja jedne medicinske sestre u uglednoj zdravstvenoj ustanovi. Ja se nadam i očekujem da će se ugledna bolnica VMA ograditi od ovog nehumanog i nedopustivog ponašanja svoje medicinske sestre. A isto tako se nadam da se više nikom neće desiti ovakva manipulacija sa teškom intoksiciranim i nemoćnim pacijentom na samrti, u zdravstvenoj ustanovi, naravno. Sve ljude koji imaju slična iskustva pozivam da mi se jave. Dragocena su mi mišljenja i saveti lekara, pravnika i posebno novinara u narednim objavama priložiću dokaze kojima raspolažem. Molim vas da me pratite - zaključila je vidno uzrujana Milica Gutović.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šokantne tvrdnje kćerke Laneta Gutovića: Lišeni smo nasledstva lažnim zaveštanjem (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2024

Najstarija kćerka legendarnog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk video snimkom koji je ostavio mnoge ljude u čudu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.