Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 23:56

TEŠKE OPTUŽBE ĆERKE LANETA GUTOVIĆA Tvrdi da je prevarena za nasledstvo: "Dok je tata bio na samrti, medicinska sestra je u sobu uvela dva muškarca"

Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića na svojim društvenim mrežama podelila je video u kojem kaže da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGOM NASLEDSTVA LANETA GUTOVIĆA Ovako izgleda porodica glumca koji je preminuo 2021: Iz dva braka imao je dve ćerke i dva sina

Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 07:01

Ćerka našeg pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović izazvala je buru u javnosti kada je na svom Fejsbuk profilu objavila video u kojem je rekla da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu...

Nastavak na Blic...

Ćerka Laneta Gutovića objavila poslednju sliku oca pred smrt kao dokaz da je PREVARENA ZA NASLEDSTVO

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, objavila je video u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca na intenzivnu negu, a koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom i na taj način joj oduzeli nasledstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.