ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Popularna pevačica NEPREPOZNATLJIVA! ZABRINULA fanove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Popularna pevačica NEPREPOZNATLJIVA! ZABRINULA fanove! (FOTO)

Šta li joj se desilo?!

Kada je u pitanju Indira Radić, navikli smo da je uvek sve na svom mestu i tip-top sređena, pa su njeni snimci, koje je objavila na Instagramu, na kojima ne liči na onu glamuroznu damu, zabrinuli njene pratioce.

Naime, pevačica je, u kućnoj atmosferi, slaveći 82. rođendan svoje majke, snimala kako peva, dok ju je na gitari pratio kompozitom Goran Ratković Rale, sa kojim je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi, a sada ih veže prijateljstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ono što je mnoge zabrinulo je činjenica da Inadira na snimcima ne liči na sebe. Raščupana i bez šminke, odaje utisak sredovečne žene, koja ne liči na seksi ikonu sa scene.

Komentari su bili poražavajući, pa su pratioci pisali: "Ženo, šta ti se desilo", "Ju, na šta liči ova", ali je bilo i onih koji su je podržali, s obzirom na to da se radi o kućnoj varijanti u kojoj je pevačica opustila.

Kako izgleda i da li bi rekli da je to ona seksipilna pevačica, prosudite sami po fotografijama.

A ovako izgleda kada se sredi. Da li je razlika zabrinjavajuća?

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial) on Jan 24, 2020 at 6:45am PST

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.