ŠOK ZA ŠOKOM: Nakon Kadre i Izabela Alijoski IZAŠLA iz Parova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 04:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA ŠOKOM: Nakon Kadre i Izabela Alijoski IZAŠLA iz Parova (VIDEO)

A imali su više od 70 odsto glasova...

Veliki potres u rijalitiju "Parovi 7". Prvi par luksuzne zemunske vile napustio je takmičenje - posle Elvina Kadrića Kadre, iz takmičenja je izašla i njegova devojka Izabela Alijoski.

Produkcija se još jednom poigrala sa učesnicima i Kadri je dopustila da izađe ako želi umesto poslednjeplasiranog na tabeli sa negativnim SMS glasovima publike. Mladi pevač je to i uradio, a voditeljka Bojana Ristivojević je potom ostatku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vile saopštila odluku produkcije.

Naime, organizovano je glasanje i sami učesnici su odlučili da li da i Bels napusti "Parove 7". Samo njih četvoro je htelo da je zadrži, a 17 glasova ju je slalo napolje, što je, kako je pre toga naglasila, i sama želela.

Izabela je na kraju napustila vilu, produkcija nije uložila veto na ovu odluku takmičara, a njena majka Slađa je ostala uplakana gledajući ćerkin odlazak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.