ŠOK! SVE JE OVO DOGOVOR SA STANIJOM Oglasio se ČLAN PORODICE bivšeg zadrugara To je Markova igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 15:17

ŠOK! "SVE JE OVO DOGOVOR SA STANIJOM" Oglasio se ČLAN PORODICE bivšeg zadrugara "To je Markova igra"

Ipak nije preboleo Staniju?

Otac bivšeg zadrugara, Stefana Karića, Osman Karić, poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, a njegove komentare sa nestrpljenjem čeka domaća javnost svakoga dana.

On je prokomentarisao za medije Marka Markovića  i njegove odnose sa devojkama u Beloj kući.

- Mislim da je on u dogovoru sa Stanijom, odlično ga je obučila. Može mu se definitivno, smatram da je to njegova igra. Navikli smo na Maju i na sve to oko njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarica. Slab je on lik za Maju, njoj treba neko jači, ali ako se upusti sa njom, na*ebao je. Čak je i Emil slab za Maju, bez obzira na to koliki je čovek. Trenutno ne vidim ni jednog momka pored nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.