ŠOK! Poznata glumica INSISTIRALA da se skine GOLA u filmu - Reditelj je jedva nagovorio da ODUSTANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 16:44

ŠOK! Poznata glumica INSISTIRALA da se skine GOLA u filmu - Reditelj je jedva nagovorio da ODUSTANE!

Mladost-ludost.

Američka glumica Skarlet Johanson (35) je 2005. godine želela da se skine u toples za potrebe snimanja ljubavne scene u filmu "Ostrvo", ali joj reditelj filma Majkl Bej (55) to nije dozvolio.

Naime, Majkl Bej je u jednom intervjuu otkrio kakvo iskustvo je imao sa jednom od najplaćenijih glumica svih vremena na snimanju filma pre 15 godina.

On je bio užasnut kada je glumica Skarlet Johanson, insistirala na tome da se u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "The Island" skine u toples za potrebe ljubavne scene, jer je tema bila drugačija i nije bilo potrebe za tim.

Објава коју дели Therealscarlettjohansson (@scarlet_johansson_official) дана 29. Дец 2019. у 7:59 PST

Tada dvadesetogodišnja lepotica je pozvala Beja do svoje prikolice na setu i ljutito odbila da obuče običan crni grudnjak za svoju ljubavnu scenu sa starijim kolegom, škotskim glumcem Evanom Mek Gregorom (49).

Bej je jedva nagovorio Johansonovu da ne radi golu scenu, i godinama kasnije on je za magazine "Empire" izjavio:

- Znate onu situaciju, poznatog reditelja poziva glumica u svoju prikolicu pre snimanja ljubavne scene. Bio sam u fazonu, okej, spreman sam za snimanje Evanove i Skarletine ljubavne scene i pomislio sam "O Bože, neće hteti da snima ovu scenu" - započeo je reditelj.

Објава коју дели EWAN MCGREGOR 👑 (@ewanmcgregoronly) дана 15. Апр 2020. у 5:11 PDT

- A ona mi kaže "neću da nosim ovaj jeftini crni brus, ok? Ići ću gola" - otkrio je Bej.

- Rekao sam joj "Ali Skarlet, ne možeš gola, to je PG-13, klasična priča o klonovima, nema golih scena" - dodao je.

Nakon, toga reditelj je uspeo da nagovori glumicu da ne snima golu scenu, a film "Ostrvo" je postao jedan od najgledanijih filmova u bioskopima te godine i zaradio 162 miliona dolara širom sveta, ali i dobio Oskara u kategoriji naučne fantastike.

- Neustrašiva je Skarlet, moram priznati - zaključio je čuveni reditelj.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.