ŠOK, PREKINUT PROGRAM! U Zadrugu UŠLA žena iz produkcije, nastao haos - TI SI NAJGLUPLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK, PREKINUT PROGRAM! U Zadrugu UŠLA žena iz produkcije, nastao haos - TI SI NAJGLUPLJA!

Bruka i sramota!

Danas popodne u "Zadrugu" je ušla mlada voditeljka Katarina Nikolić kako bi vodila novogodišnji kviz i zajedno sa zadrugarima zabavila gledaoce kraj malih ekrana.

Ipak, kako očigledno ništa u ovom rijalitiju ne može da prođe bez drame i skandala, videli smo i danas. Naime, Jelena Golubović se drznula i prekršila jedno od najvažnijih pravila života u Beloj kući.

NAPUSTIO KUĆU: Sve je propalo...Razočaranje i tuga

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odbila da komunicira sa voditeljkom, a zatim je izvređala!

- Ja sa tobom neću da razgovaram. Mi smo završile onda kada nisi želela da mi dopustiš da pozdravim moje šampione. Ti si glupa. Ti si najgluplja od svih voditeljki koje su dolazile. Najgluplja si i stojim iza toga - vikala je Jelena.

ZBOG NJE ZAVRŠIO U HITNOJ: Afrika se oglasila NAKON Janjuševe povrede i priznala ISTINU!

Katarina se u celoj situaciji, koja je bila izuzetno neprijatna ponela profesionalno i nije ulazila u raspravu sa Jelenom, a kviz je prekinut.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.