ŠOK POTEZ Teodore Delić - Stiglo pismo iz spoljnog sveta u Elitu, odmah naredila da pocepaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 17:34

ŠOK POTEZ Teodore Delić - Stiglo pismo iz spoljnog sveta u "Elitu", odmah naredila da pocepaju

Ovo joj je baš zasmetalo.
Učesnica "Elite", Teodora Delić stigla je u Dubiozu, te je tom prilikom počela da čita čestitke fanova, porodice i prijatelja.
- Najdražoj i najlepšoj mojoj bombici nek je najsrećniji rođendan do sada - počela je, pa nastavila:
- Iako nisam pored tebe, proslavljam ga... Mislim na tebe i mnogo mi nedostaješ, ali dokle planiraš da ostaneš tu?! Fali mi tvoj glasić. Od mene mali znak pažnje, bela haljinica da pucaš u njoj i da obiđemo svet i da nas zaobiđe polusvet. Voli te tvoj bambi - pročitala je Teodora.
- Lutko naša lepa srećan ti rođendan, želimo ti osmeh na licu umesto suza. Da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stigla važna poruka iz SPOLJNOG SVETA - Bebica neće PREŽIVETI ovo: Poznati MUŠKARAC javno se obratio Teodori Delić

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024

Na njegovu čestitku Macanović sigurno neće ostati ravnodušan...Teodora Delić, učesnica aktuelne sezone rijalitija "Elita", danas slavi rođendan...Ona je tim provodom stigla u "Dubiozu", te pročitala čestitke porodice, prijatelja i fanova koje su stigle na adresu imanja u Šimanovcima...U moru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.