ŠOK! Ovo je SESTRA pokojne Ksenije Pajčin: VATRENA CRNKA je PRESLIKANA pevačica? Mnogi kažu da ličimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Ovo je SESTRA pokojne Ksenije Pajčin: VATRENA CRNKA je PRESLIKANA pevačica? "Mnogi kažu da ličimo"

Sličnosti su velike?

Ksenija Pajčin tragično je izgubila život pre 10 godina, a iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da neverovatno liče.

Mia često na na svom Instagramu objavljuje fotografije, a zbog lepote kojom pleni mnogi je porede sa sestrom, koja je važila za jednu od najlepših pevačica na domaćoj janoj sceni.

Ona je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glumačkim vodama i istakla je da se divila Kseniji.

A post shared by Ksenija Pajčin (1977-2010) (@ksenija_pajcin) on Jan 4, 2020 at 2:42pm PST

- Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se - istakla je Mia jednom.

A post shared by 🦄 M I A P A J Č I N 🦄 (@pajcin_m1a) on Jun 19, 2016 at 11:17am PDT

Podsetimo, Ksenija je ubijena 2010. godine u svom stanu na Voždovcu, kada je njen tadašnji partner Filip Kapisoda prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom ubio sebe.

A post shared by Ksenija Pajčin (1977-2010) (@ksenija_pajcin) on Aug 15, 2018 at 4:07am PDT

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.