ŠOK OTKRIĆE! Miki i Suzana Perović KRIJU VEZU U ZADRUZI! Sinoć KONAČNO SNIMLJENI!

Izvor: Svet, 27.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK OTKRIĆE! Miki i Suzana Perović KRIJU VEZU U ZADRUZI! Sinoć KONAČNO SNIMLJENI!

Najnoviji par u zadruzi su Miki Đuričić i Suzana Perović koji su se sinoć krili po dvorištu i jurili sa kamerama kako ih ne bi uhvatile da se ljube Ali, nisu uspeli u tome.
Miki i Suzana su prvo samo šetali dvorištem, a onda je ona na glas rekla:
– Možemo da stanemo ovde da pričamo.
Miki se naravno složio, a onda su se čuli samo poljupci. U trenutku kada su mislili da se kamera pomerila i njih dvoje su se napravili ludi i odjednom samo nastavili šetnju, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Miki rekao suzani:
– Mislim da nas je uhvatila, da su nas snimili.

Suzana se vraćala na “mesto zločina” kako bi utvrdila da li se kamera pomerila ili nije, ali nije mogla sa sigurnošću da tvrdi, dok je Miki rekao:
– Ma možda sam samo isttripovao. Ajmo da spavamo…
Suzana nije želela tako lako da odsuatne, a Miki je rekao čak i da ga je blam da se vrati unutra.
Ona se samo smejala, iako nije bila sigurna da li su uhvaćeni u strasnim poljupcima ili nisu.
SvetPrintscreen
The post ŠOK OTKRIĆE! Miki i Suzana Perović KRIJU VEZU U ZADRUZI! Sinoć KONAČNO SNIMLJENI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.