ŠOK! IZBAČEN OMILJEN TAKMIČAR - opraštanje od Ivana Marinkovića: Dupliranje GLASOVA presudilo, ali i OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 08:56

ŠOK! IZBAČEN OMILJEN TAKMIČAR - opraštanje od Ivana Marinkovića: Dupliranje GLASOVA presudilo, ali i OVO

Zbogom

Darko Tanasijević je zajedno sa Ivanom Marinkovićem i Dijanom OG otišao u salu u kojoj se održava igrica. Darko im je objasnio da treba da obuku roze i plavu majicu, a onda će sa iste razdaljine gađati lopticom u drvo i kome više loptica bude upalo u čašu, biće pobednik i dupliraće mu se glasovi publike.

-Ivane svaka čast. Tebi ćemo duplirati glasove - rekao je Darko.

- Jedno od vas dvoje ima 94 posto glasova gledalaca, a drugi 6 posto glasova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 94 posto ima Ivan Marinković i sa Dijanom se pozdravljamo ovog jutra - saopštio im je Darko.

Dijana se prvo oprostila od Ivana Marinkovića

Iako je bila nevidljiva u Zadruzi, Dijana OG imala je dosta fanova koji su je bodrili. Bila je omiljeni takmičar posebno kod gledala u Makedoniji. Izgleda da je presudnu ulogu odigrala Marinkovićeva pobeda u igri

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.