ŠOK! DRAGANA PRED EDOM OTKRILA ŠTA JOJ JE REKAO TOMOVIĆ, a onda iznela sve o odnosu sa gospodinom Tortom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! DRAGANA PRED EDOM OTKRILA ŠTA JOJ JE REKAO TOMOVIĆ, a onda iznela sve o odnosu sa gospodinom Tortom

Vladimir će pobesneti.

Jutros je Dragana Mitar bila u kuhinji sa Edisom Edom Fetićem i Banetom Čolakom, a razgovarali su o njihovom odnosu.

Kada je gospodin Torta ušao u "Zadrugu 3", izjasnio se da su Dragana i on samo prijateljski nastrojeni jedno prema drugom, pa se zadrugarka upustila u vrele strasti sa Vladimirom Tomovićem.

Ljuba Pantović u intervju izjavila je da je svima dobro poznata njihova priča, a Čolak je uspeo da izvuče od zadrugarke priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog kojeg će Tomović biti ljut.

- Rekao mi je da ću imati ovde problema sa obe strane. Mi smo se poljubili, jednom, dvaput, ali se ne ljubimo, dok nije on (Edis) ušao. Grlimo se. Ja ne znam što je on ušao, pitaj njega. Mi smo se posvađali pred ulazak, to je bio haos! Vidi, ja sam malo htela neki inat. Napravio mi je pičvajz u braku, haos... - pričala je Dragana.

- Ti njemu ovde teraš inat! Ja kao tvoj prijatelj, smatram da on to nije zaslužio - odgovorio joj je Čolak.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREPIRU SE OKO ISTE RIBE: Tomović i gospodin Torta otvorili karte, čeka se ODLUČUJUĆI potez! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

A sve zbog nje....Nakon što je Vladimir Tomović otvoreno priznao da ima emocije prema Dragani Mitar, on se večeras prvi put suočio sa Edisom Fetićem Edom. Podsetimo, Edo je zadrugar za kojeg je Dragana priznala da joj je više od prijatelja...- Ja znam da ste se ti i Dragana poljubili još od preključe,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.