DRAGANA U SUZAMA: Torta je ušao u Zadrugu da ZVANIČNO otpočne vezu s njom! Ljut je, ispao je MAGARAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA U SUZAMA: Torta je ušao u Zadrugu da ZVANIČNO otpočne vezu s njom! Ljut je, ispao je MAGARAC!

Rastrzana...

Dragana Mitar je pre dve nedelje ušla u rijaliti "Zadruga 3", a već je emotivno rastrzana - i to na dve strane. Ona se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, a sinoć je na imanje u Šimanovcima stigao i Edis Fetić, poznatiji kao Gospodin Torta, za koga se pričalo da je u vezi sa bivšom "modelsicom".

Mitrova i Fetić su pre večerašnjeg izbacivanja razgovarali sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a potom su o tome pričali na krevetu u spavaćoj sobi, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Dragani zamerio Vladimir koji joj je uleteo u toalet i napravio ljubomornu scenu (te kadrove pogledajte na OVOM linku).

Sve to je pogodilo bivšu "modelsicu" koja je u jednom momentu plakala u radionici, dok ju je tešio Rade Lazić.

- On nije ušao džabe ovde. Što više vas dvoje krijete i gurate pod tepih, to gore po vas. Mislite da su novinari napolju ludi? Njega mogu da razumem, on je sad ljut na tebe. Zato što ste verovatno imali neki dogovor od spolja kao da se predstavite ovde, a sad ispada kontra. Sad on ispada magarac ovde jer je verovatno očekivao da ćete ovde zvanično započeti vezu, bez obzira kakva je priča napolju. Čuo sam nešto o tome... Sad ispada totalno suprotno - otvoreno je pričao Lazić.

- Ja za svojih 28 godina, nikada mi se nije desilo da me neko iskoristi, te kombinacije, svako je hteo da imamo neku priču, odmah brak, deca... - pričala je Dragana.

- Uzmi sve u obzir, saberi, oduzmi i to je to. Jedino tako, drugačije ne može - savetovao ju je Rade.

- Glava me boli, trudiću se da iskuliram. Nemam sa kim ni da popričam - požalila se Mitrova koja je dodala da će joj biti lakše kad za Novu Godinu u "Zadrugu 3" uđe Olja Bajrami, njena dobra prijateljica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRDIO NA INSTAGRAMU: On ULAZI večeras u "Zadrugu 3"! E, to će biti - ZAPLET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Spreman....Ove subote u rijalitiju "Zadruga 3" je na redu ubacivanje. Imanje u Šimanovcima biće bogatije za još jednog učesnika, a sada se sprema pravi zaplet...Kako saznaje portal "SrbijaDanas.com", novi zadrugar će postati Edis Fetić iz Novog Pazara, poznatiji kao Gospodin Torta. On je aktuelni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) ISPLIVAO NECENZURISAN SNIMAK DRAGANE MITAR! Zadrugarka zaboravila na KAMERE, pa pokazala GOLE GRUDI!

Izvor: 011vodič.com, 04.Dec.2019

U ranim jutarnjim satima zadrugarka Dragana Mitar nakon žurke ušla je u garderober kako bi se spremila za krevet.. Dok se preslavlačila, Dragana je zaboravila na kamere, te su tom prilikom njene obline bile na izvol’te.. Kako i da ne zaboravi na kamere, kada su joj se u prethodnih nekoliko dana...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.