ŠOK! Biljana klela Dalilu najgore! Ona i Dejan se gušili u suzama!

Izvor: Svet, 12.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Biljana klela Dalilu najgore! Ona i Dejan se gušili u suzama!

Dalila Dragojević ušla je u žestoku raspravu sa Miljanom i Marijom Kulić, a one su svoju svađu nastavile i u dvorištu. Tom prilikom Dalila je otkrila šta joj je Biljana pričala, a zatim je počela da plače.
– Biljana je meni govorila: “Dabogda ti rak pojeo matericu”. Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaj*bao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik – pričala je Dalila.
– Biljana je odvratna! Biljanu ja ne podnosim, ali kažem da mi je žao da dečko plače. Majka mu je! Biljana mene mrzi, ali majka mu je. Nisam – govorila je Marija.

svetprintscreen
The post ŠOK! Biljana klela Dalilu najgore! Ona i Dejan se gušili u suzama! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.