SNIMIO SE U DŽAMIJI: Dejan ranom zorom otišao da se KLANJA - danas napušta Medinu i vraća se u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 09:52

SNIMIO SE U DŽAMIJI: Dejan ranom zorom otišao da se KLANJA - danas napušta Medinu i vraća se u Srbiju

Javio se čim je ustao

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, potvrdio je da je promenio veru i prešao u islam.

Tokom učešća u rijalitiju više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije.

Dragojević je sada otputovao u Medinu, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

Sada se snimao za Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otkrio da napušta Medinu, vidimo da je ustao ranom zorom i uputio se ka džamiji.

- Danas nam je poslednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku, treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami, umoran sam, ne znam šta da vam kažem - govorio je Deki dok se snimao ispred džamije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.