SNIMAK susreta Harisa i Meline Džinović nakon vesti o razvodu: Ispred vile na Senjaku HLADAN TUŠ, ovde su otišli

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 10:56

SNIMAK susreta Harisa i Meline Džinović nakon vesti o razvodu: Ispred vile na Senjaku HLADAN TUŠ, ovde su otišli

Njih dvoje, na istom mestu... Nakon svega.

Već mesecima se priča o razvodu pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović. Budući da je ovo bio jedan od vodećih parova na našoj estradi, barem kada je reč o dužini bračnog staža, ne treba čuditi ovoliku pompu oko pomenutog razvoda.

Melina se iz njihove porodične vile iselila i neko vreme je boravila u hotelu, ali se čini da je sada u jednom naselju na Novom Beogradu.

Kako mediji prenose, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Melina je nekoliko dana, dok je završavala svakodnevno obaveze, po prvi put viđena u javnosti nakon vesti o razvodu od Harisa Džinovića.

Haris i ona su u isto vreme stigli u njihovu vilu na Senjaku, susret je protekao veoma hladno, nisu čak ni komunicirali, niti pogledali, a potom je svako otišao svojim putem, prenose domaći portali.

Pevač je, nakon što je ona otišla, takođe seo u automobil i odvezao se do jedne advokatske kancelarije, odakle je izašao sa nekim dokumentima.

Snimak njihovog susreta pogledajte klikom na ovaj link.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.