SNAJI I SINU NI DOLAR! Bogatstvo Kirka Daglasa se PROCENJUJE na 60 miliona, a EVO KOME ga je OSTAVIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAJI I SINU NI DOLAR! Bogatstvo Kirka Daglasa se PROCENJUJE na 60 miliona, a EVO KOME ga je OSTAVIO!

Plemenito!

Glumac Kirk Daglas je nakon smrti svoj bogatstvo koje se procenjuje na 60 miliona dolara ostavio u himanitarne svrhe, kao što se ranije i navodilo da će biti slučaj.

Strani mediji, međutim, sada su naglasili da je slavni glumac zaista to učinio, te da njegov sin Majkl nije dobio ni dolar od očevog bogatstva.

 Iako čitav svet sada priča samo o tome, ovo zapravo i nije tak oveliko iznenađenje, jer je Kirk i te kako upamćen kao veliki humanitarac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Novac će biti raspodeljen između Daglas fondacije koju je Kirk osnovao sa ženom En Bajdens, Univerziteta Sent Lorens, Sinajskog hrama u Los Anđelesu, pozorišta Kirk Daglas, kao Dečije bolnice u Los Anđelesu.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.