ŠMRKALA PUN TANJIR BELOG, slike kao DOKAZ! Mina i Tara NASTAVAK sukoba - Jednom nogom si u GROBU! Umešao se ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠMRKALA PUN TANJIR BELOG, slike kao DOKAZ! Mina i Tara NASTAVAK sukoba - Jednom nogom si u GROBU! Umešao se ON

Samo što je obezbeđenje otišlo...

Mina Vrbaški u sredu je ponovo postala stanovnik Bele kuće. O njenom sukobu sa Tarom Simov dugo se pričalo, a svi su čekali kada će početi da sevaju varnice između njih.

Danas je izbio prvi sukob, zbog kojeg je moralo da reaguje i obezbeđenje (detaljnije o tome čitajte ovde).

Svađa se nastavila i nakon što je obezbeđenje otišlo. Mina je opet počela da dobacuje Tari, a ona joj je odbrusila:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ja sa tobom nisam razgovarala, nisam te ni pogledala. Devojka koja je javno priznala da se bavi prostitucijom. Ja jesam konzumirala drogu, ali samo marihuanu i ništa više od toga - rekla je iznervirana manekenka.

- Jel se sećaš onda kad si imala tanjir pun belog, pa uzmeš i šmrčeš kao luda. Imam slike kao dokaz. Ti si jednom nogom u grobu devojko, raspadala si se od droge - govorila je Vrbaški.

- To je bilo brašno, to smo se šalili. Ja sam te slike kačila na Instagram. Svi smo se smejali, ima njih osmoro koji to mogu da potvrde. Ti mi nešto kažeš, devojka koja je priznala javno da se bavila prostitucijom - odgovorila joj je Tara.

U svađu se umešao i Rade Lazić koji je rekao Tari da zaveže, što je nju još više isprovociralo. Potom se oglasio i Marko Đedović koji je dobacio manekenkoj da je niko neće, a sve detalje svađe poslušajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.