SMEHOTRESNO: Vesna Zmijanac nastupila umesto NIkolije!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEHOTRESNO: Vesna Zmijanac nastupila umesto NIkolije!

Ana Nikolić je bila šokirana kada je na snimanju Novoodišnjeg programa Dragane Mirković za DM Sat televiziju tokom njenog nastupa u kadar upala Vesna Zmijanac! Naime, Ana je odlučila da između ostaih snimi i pesmu Milion dolara koju peva sa Nikolijom. Međutim, Nikolija je dan ranije snimala svoje pesme pa se nije i u četvrtak pojavila u Požarevcu. Međutim, kada je čula prve taktove pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Vesna je uletela na scenu. Ana je bila u šoku ali je odmah prihvatila i sa Vesnom otpevala Milion dolara. Prisutni su se valjali od smeha kako je Vesna repovala deonice svoje ćerke Nikolije.

A kakav je zaista odnos majke i ćerke, šta se dešava iza vrata njihovog stana, oko čega se svađaju, koja kojoj i šta brani možete da pročitate samo u najnovijem broju SCANDAL! -a u ponedeljak 1. decembra. SCANDAL! je najtiražniji i najčitaniji tabloid u regionu!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VESELO DO ZORE: Pola estrade na lumperajki kod Dragane Mirković

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014

Ana Nikolić na snimanje novogodišnjeg programa TV DM sat došla u haljini ispod koje je delovalo da nema veš, domaćica se ljubila s mužem, a Ðani zakitio Nadu Topčagić novčanicom od 500 evra..Ana Nikolić ne prestaje da provocira javnost provokativnim oblačenjem, pa se na snimanju novogodišnjeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.