VESELO DO ZORE: Pola estrade na lumperajki kod Dragane Mirković

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELO DO ZORE: Pola estrade na lumperajki kod Dragane Mirković

Ana Nikolić na snimanje novogodišnjeg programa TV DM sat došla u haljini ispod koje je delovalo da nema veš, domaćica se ljubila s mužem, a Ðani zakitio Nadu Topčagić novčanicom od 500 evra

Ana Nikolić ne prestaje da provocira javnost provokativnim oblačenjem, pa se na snimanju novogodišnjeg programa TV DM sat u Požarevcu kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dragane Mirković pojavila u haljini ispod koje kako je delovalo nije nosila donji veš.

Dragana Mirković je i ove večeri pokazala da je sjajan domaćin. Dočekivala je kolege i nazdravljala s njima, ali se u jednom trenutku opustila, pa se obrela u zagrljaju svog supruga Tonija Bjelića. Tad je pao i sočan poljubac, što retko kad rade u javnosti.

Saradnja

VESNA I DADO MERKALI NIKOLIJU

Dado Polumenta i Nikolija Jovanović snimili su duetsku pesmu, koju će uskoro objaviti. Pevač je Vesnom Zmijanac komentarisao provokativne fotografije njene ćerke sa snimanja spota, pa je pevačica dala svoj sud o kadrovima.

Šofer

ANA VOZILA PRIPITOG MRKU

Ana Bekuta postala je šofer svom dečku Milutinu Mrkonjiću. On je popio nekoliko čašica viskija, pa nije bio u stanju da vozi auto do Beograd i mesto vozača zauzela je Ana.

Krkanluk

ERA HRANIO RADETA

Era Ojdanić i Rade Jorović napravili su šalu za večerom. Jorović je zadenuo stolnjak za kragnu kako mu slučajno hrana ne bi pala na odelo, a Ojdanić mu je pomagao tako što ga je hranilo. Ovaj prizor nasmejao je prisutne.

Svoj majstor

ZLATA PROŠETALA VIKLERE

Zlata Petrović u restoran se pojavila s viklerima na kosi. Nije imala vremena da ode kod frizera, pa je kod kuće sama navila kosu. Viklere je skinula pre početka snimanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.