SMEĆE OSTAJE SMEĆE! Javna OSUDA Ane Ćurčić zbog priznanja veze sa Bulićem: Kako će toj ženi izaći na oči?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 10:54

"SMEĆE OSTAJE SMEĆE!" Javna OSUDA Ane Ćurčić zbog priznanja veze sa Bulićem: Kako će toj ženi izaći na oči?

"Optuživala je Anđelu za iste stvari..."

Sinoć, tokom emisije "Narod pita" kada su gosti bili Marko Janjušević i Ana Ćurčić, došlo je do šokantnog priznanja.

Naime, Ana je došla na televiziju Pink u pratnji Ace Bulića i njegovog obezbeđenja.

Pred milionskim auditorijumom je javno priznala da su se ona i Aca pomirili posle 26 godina, te da su raskinuli davne 1997.godine.

Sada se za "Pink.rs" oglasio Ivan Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nije štedeo Ćurčićevu, te je osudio zbog ovog postupka:

- Nisam gledao celu emisiju, ali sam video šta se dešava. Nisam u šoku, to znači da je neko od njih dvoje to krio. Ispada da je Ana to sve vreme krila, zato što je Aca, dok je ona bila unutra, pričao da su se viđali. Ako su ozvaničili, ja im želim sve najbolje... Samo, sada ispada da je Ana sve ono isto za šta je optuživala Anđelu, ispada, kako sada stvari stoje, da su već duže vreme bili u vezi - priča Ivan Marinković za Pink.rs i dodaje:

- Najbitnija stvar - ne znam kako će sada da se opravda, kako je to sada fer prema toj Acinoj ženi?! Ne znam u kakvim je odnosima on bio, ali bez obzira, Ana je sad tu bitna, kako je mogla da izađe toj ženi na oči, to je poenta priče. Optuživala je Anđelu za iste stvari... Sve u svemu, ništa manje od nje nisam očekivao, smeće ostaje smeće - zaključio je Marinković.

Miljanina majka i Željkova baka, Marija Kulić, nedavno je pričala o vremenu koji je njen unuk proveo sa ocem u Beogradu.

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da... Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - rekla je Željkova baka za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.