SMANJILA NOS, A GRUDI I USNE UVEĆALA: Maja Berović je na početku karijere izgledala drastično drugačije nego sad! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:31

SMANJILA NOS, A GRUDI I USNE UVEĆALA: Maja Berović je na početku karijere izgledala drastično drugačije nego sad! (FOTO)

Transformacija je očigledna.

Maja Berović važi za jednu od najpopularnijih pevačica, čiji novi, ali i stari hitovi broje milionske preglede.

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine sa pesmom "Džin i limunada" po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pevačica nikada nije krila da je "išla pod nož" i korigovala nekoliko stvari na svom licu i telu.

Maja je u nekoliko navrata isticala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ne obazire na komentare da je "cela izoperisana", kao i da je "promenila lični opis".

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji priznajući da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promenila boju kose i uradila deblje obrve.

- Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, to je to za sada - rekla je Maja jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Evo kako je Edita Aradinović izgledala pre svih operacija! (Foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023

Pevačica Edita Aradinović nikada nije krila posete estetskom hirurgu, te je tako javnost tokom godina mogla da vidi brojne promene na njenom licu i telu.. Edita Aradinović (Foto: Ringier/Milan...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.