Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 10:30

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Evo kako je Edita Aradinović izgledala pre svih operacija! (Foto)

Pevačica Edita Aradinović nikada nije krila posete estetskom hirurgu, te je tako javnost tokom godina mogla da vidi brojne promene na njenom licu i telu.
Edita Aradinović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier


Ipak, Edita se, takođe, nikada nije libila ni da se priseti nekadašnjih izdanja, te je isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << učinila u toku današnjeg dana, čime je pokazala da nema komplekse, ali i da nije, kao što pojedini tvrde, „izmenila lični opis operacijama“.
Edita Aradinović (Foto: Ringier)
– Mojih slatkih 16 godina – poručila je Aradinovićeva uz fotografiju iz srednjoškolske đačke knjižice, a najveća promena koju je moguće primetiti na njenom licu je bez premca mladež koji je uklonila još u početnim godinama karijere.
Edita Aradinović (Foto: Instagram/editaaradinovic)
Edita Aradinović se, posetimo, našla u jeku skandala pre nekoliko meseci, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: ISEČEN DEO KLIPA u kom Indi „NABADA“ Editu Aradinović: „To nije bio pravi video…“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.